Der er penge at spare ved mødebooking via Google

Når privatpersoner støder på et akut behov eller på længere sigt har en drøm, der skal undersøges og planlægges tyer mange til en simpel Google søgning for at finde den virksomhed, der kan levere det bedste resultat. Mødebooking via Google er den bedste og billigste løsning på markedet, hvis din virksomhed sælger en eller flere services som kunderne selv vil opsøge. Med Google AdWords eller SEO kan du hurtigt, nemt og billigt få guidet disse kommende kunder ind på din hjemmeside, hvilket er hvad en mødebooker ville have gjort. Det er herefter dit job at sørge for, at kunderne bliver på din hjemmeside, ved at have guidende og informerende tekster på din hjemmeside, der i sidste ende får kunden til at tage kontakt til din virksomhed.

Forskellen på almindelig mødebooking og mødebooking via Google

Nogle virksomheder tilbyder services, der henvender sig til kundernes skjulte behov, det kan være forsikringsvirksomheder, teleselskaber og hobby- eller kulturrelaterede behov. Disse virksomheder vælger ofte at ansætte en mødebooker, der ved hjælp af specielle IT-systemer kan finde nye kunder, der efter en kort præsentation af virksomheden kan sendes videre til en af virksomhedens sælgere, det er derfor ikke sikkert, at en mødebooker kan sikre et nyt salg. Mødebooking via Google rækker ud til en bredere målgruppe og som virksomhed er der mange penge at spare da en almindelig mødebooker er dyr i drift.

Gladere kunder med mødebooking via Google

Den usynlige fordel ved mødebooking via Google er at du kun får glade kunder, de fleste mennesker kender irritationen ved at blive ringet op af en sælger, der forsøger at ’prange en noget på’. Mødebooking via Google sikrer dig glade kunder, da det er kunderne selv, der skal tages det første skridt og kontakte din virksomhed.